Lilypie 2nd Birthday Ticker

maandag 14 januari 2008

Zalig weekend

We hebben weer een zalig weekend achter de rug.
Emma is weer zo braaf en lief geweest.

Vrijdag was het zoals gewoonlijk een lekker luie vrouwendag. Eerst lekker uitgeslapen tot 8u. Dan nog wat geknuffeld in bed, en daarna spelen en spelen en nog eens spelen, tot het avond is.

Zaterdag ook weer lekker kunnen uitslapen tot 9u, toen zijn we Emma echt moeten gaan wakker maken omdat het anders gewoon te laat werd. Na de middag zijn we na haar middagdutje gaan winkelen in Maaseik. Eerst natuurlijk even de Hema binnen, waar ik nog een mooi jeans broekje gekocht heb en een lief badjasje voor als we gaan zwemmen. En dan de colruyt in, met madam als een prinsesje in het stoeltje van het winkelwagentje.
Ik denk dat heel de colruyt gehoord heeft dat Emma in the house was ;-)
Ze heeft heel de winkeltocht super schattig zitten kraaien, en papa er als een trotse vader achter natuurlijk ;-) Hij gloeide werkelijk van trots...

Op zondag hebben we weer lekker kunnen uitslapen tot 9u. Emma verwent ons echt! De voormiddag heeft ze heel lief en braaf in de keuken gespeeld, terwijl ik lekker op mijn gemak heel de keuken heb kunnen opruimen en poetsen. Om 12u is ze dan naar dromeland vertrokken tot 14u. Na haar fruitpapje zijn we dan vertrokken naar Erperheide. Om nog een eens fijn te gaan zwemmen.
Zoals gewoonlijk vond ze dit weer super! Hoe wilder hoe liever. We hebben ook weer heerlijk kunnen knuffelen met haar in het water.
Om kwart voor 6 waren we pas terug thuis. Maar mevrouw was helemaal niet moe hoor. Dan maar geen tweede dutje. Om 19u stonden mama en papa en Roel en Cassandra aan de deur om een stukje taart te komen eten voor Walter zijn verjaardag.

Emma is werkelijk een engeltje geweest. Op zo'n momenten ben ik zo trots op mijn kleine schatje. Ze heeft iedereen geëntertaind. Haar loopkunstjes nog eens laten zien,...

Kortom een heel geslaagd veel te kort weekend...

1 opmerking:

Anoniem zei

Niet te geloven hoe fier die stoere papa's wel niet kunnen zijn he... heb hier ook zo een exmeplaar! Je moederhart gaat ervan smelten!! groetjes liesbet